Alexander Markianos

Designer, Front-end utvecklare & Audio/Visuell illustratör 

Där det finns kärlek - skapas magi

Alex Markianos är namnet, trevligt att råkas!
Jag är en designer inom fältet webb och media. 

Media och konsten att uttrycka sig själv har så länge jag kan minnas legat mig varmt om hjärtat. Jag har alltid på något sätt kunnat hitta uttryck i den digitala världen oavsett om det har handlat om grafik, rörliga bilder eller musik. Så när jag startade min resa inom webb och media var det ett sätt att uttrycka mig. 

Med åren har min passion för webb och digitala media växt sig till en dagssyssla och drömmen om att vara geografiskt obunden och få jobba med det jag älskar är här för att stanna. 

Många år har passerat sedan jag skapade min första webbsida, öppnade photoshop för första gången och för första gången satte min fot i en musikstudio. 

Mycket har hänt men passionen är den samma och det är vad som är viktigast. Min resa fortsätter, vill du följa med?

 

tjänster och service

Vad kan jag göra för dig?

Play Video

Det här är vad jag gör!

Tjänster och service

Grafisk design

Med utgångspunkt från mina kunders behov så erbjuder jag flera grafiska lösningar så som logotyper, webbgrafik, utformning av visitkort, flyers, sociala medier kampanjer och mycket mer.

Webbdesign

"Syns du inte så finns du inte" Webben är i dag den kanal som samlar flest användare. Oavsett om du är småföretagare eller artist så hittar vi en webbdesign som passar din målgrupp.

Audio Visuellt

Att göra sig sedd och hörd är viktigt. Kanske är det en vinjett till en video. En radioreklam eller ljudeditering i form av en podcast. Jag hjälper dig hela vägen fram till önskat resultat

Vad kan jag hjälpa dig med?

Var inte en främling… Teknik och digital kommunikation kan verka klurigt men skicka iväg en fråga med dina funderingar och vad du behöver hjälp med så hör jag av mig!

Mina senaste uppdrag

Här får du en överblick av mina senaste uppdrag och jobb

Our work

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

WordPress
90%
Video
80%
Graphic design
95%
Photography
80%

Our testimonials

Snabb och effektiv. Det var en fröjd att få till ett så bra samarbete. vi har mottagit jättefin respons från såväl gamla som nya kunder!
Johanna Dolinge
Nyttoverkstan
Fantastiskt professionell och duktig. Vår webbsida fick verkligen ett lyft. Det märks att det finns kompetens på många plan!
Sami Husk
Eventfabriken AB